FOTBAL – Începe confruntarea între Bârsana și Ulmeni pentru accederea la barajul de promovare în Liga a III-a

0
388

TURNEU DE PROMOVARE. Sâmbătă 25 mai, de la ora 17, pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmaţiei, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Avântul Bârsana – Viitorul Ulmeni, meci tur (considerat acasă pentru Avântul) în turneul de promovare în Liga a III-a.

 

ACS Avântul Bârsana (echipă la care evoluează și primarul localității, Teodor Ștefanca) s-a calificat în urma câștigării Seriei Nord a Ligii a IV-a, după 16 victorii din 16 meciuri și cu un golaveraj de 75-19, iar CS Viitorul Ulmeni este câștigătoarea Seriei Sud, cu 17 victorii și o înfrângere, cu un golaveraj de 102-16.

 

Conform regulamentului FRF, echipa care se va impune dintre cele două va fi declarată campiona județeană și va susține meciul de baraj cu una dintre campioanele județene ale județelor din Regiunea de Nord-Vest (Cluj, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Bistrița-Năsăud), meciurile dintre campioanele județene urmând să se decidă în urma tragerii la sorți.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here