FOTBAL – CSM Sighetu Marmației a pierdut pe teren propriu și a fost eliminată din Cupa României

0
382

CUPA ROMÂNIEI. CSM Sighetu Marmației (echipă care activează în Liga a IV-a) a fost eliminată din Cupa României în urma înfrângerii de pe teren propriu din al doilea tur național al competiției. Pe Stadionul Solovan, sighetenii au pierdut cu 1-2 (1-1) meciul cu echipa de Liga a III-a CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei.

 

Sălăjenii au dominat cea mai mare parte a meciului, reușind să deschidă scorul în minutul 35, prin Alexandru Cătuna, care a deviat în poarta sighetenilor șutul din unghi a lui Daniel Contraş. Gazdele au egalat la prima mare ocazie, concretizată înaintea pauzei de Viorel Zbona (min. 43), cu un șut din interiorul careului, după o respingere greșită a portarului Sipos.

 

În repriza secundă, la oaspeți a intrat senegalezul Guèye Mansour, fostul atacant al echipei Poli Timișoara (transferat în echipa sălăjeană la începutul acestui sezon de la Flacăra Horezu), care a împrospătat atacul echipei de Liga a III-a. Ocaziile sălăjenilor s-au concretizat doar printr-un gol (Răzvan Pop, min. 81, cu o lovitură de cap), suficient însă pentru calificare.

 

Așadar, 1-2 și echipa antrenată de George Zima merge în turul 3 național al Cupei României, în timp ce sighetenii (care au trecut în turul 1 național de SC Olimpia MCMXXI Satu Mare), rămân să se concentreze pe campionatul Ligii a IV-a.

 

* Foto: CSM Sighetu Maramației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here