DECIZIE – După 4 înfrângeri, Fotbal Comuna Recea îl schimbă pe antrenorul Ciprian Danciu cu Nae Constantin, care are un singur meci ca antrenor principal

0
899
Nae Constantin, Ciprian Danciu

LIGA A II-A. Conducerea nou-promovatei în Liga a II-a, echipa maramureșeană Fotbal Comuna Recea, a decis să-și schimbe antrenorul după 4 înfrângeri suferite în primele 4 etapte. Ciprian Danciu (43 de ani) a fost înlocuit cu Nicolae “Nae” Constantin (46 de ani), fostul fundaș al echipelor de Liga I Petrolul, Rapid (cu care a fost sfert-finalist în Cupa UEFA, sezonul 2005-2006), Astra și FC Brașov. S-a retras din activitate în 2011, de la Chimia Brazi.

 

Nae Constantin are un singur meci ca antrenor principal, el activând în sezonul trecut la echipa de Liga a III-a ACSO Filiași, pe banca tehnică a căreia a stat doar un meci, apoi sezonul fiind “înghețat” din cauza pandemiei. Înaintea acestui sezon, Constantin s-a despărțit de formația doljeană. Originar din Filipeștii de Târg (jud. Prahova), Constantin a fost „secundul” lui Daniel Isăilă la România Under 21 și apoi la ASA Târgu Mureș, și „secundul” lui Răzvan Lucescu și Octavian Grigore.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here