FINANȚARE – Teatrul Municipal Baia Mare primește prima doză (financiară) anti-COVID: 2,5 milioane de lei din pușculița statului

0
147

SPRIJIN DIN BUGETUL STATULUI. Din impozitul pe venit încasat până la sfârșitul lunii august 2021, statul va vira, conform legii privind bugetul de stat pe anul 2021, 2% pentru finanțarea instituțiilor publice de spectacole (teatre, opere şi filarmonici) din subordinea autorităţilor administraţiei publice locale. La nivel național, se alocă aproape 134 de milioane de lei pentru instituții publice de spectacole din 34 de județe.

 

În Maramureș, o singură entitate va primi acest sprijin financiar: Teatrul Municipal Baia Mare (instituție aflată în subordinea Consiliului Local Baia Mare). Suma pe care o va primi teatrul public din municipiul reședință de județ: 2,5 milioane de lei. Decizia va fi oficializată joi, 7 octombrie 2021, în ședință de Guvern.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here