FAPT – Tribunalul Mureș a decis să-i elibereze pe socrii lui Cherecheș și să îi plaseze în arest la domiciliu, dar Curtea de Apel Târgu Mureș a schimbat parțial decizia: soacra rămâne în arestul Poliției, socrul merge în arest la domiciliu

3
968

DECIZIE ÎNTOARSĂ PARȚIAL. După ce marți, 19 decembrie 2023, magistratul de caz de la Tribunalul Mureș a decis înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpații Claudia Gliga și Petru Dorin Gliga (socrii fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș) cu măsura arestului la domiciliu pentru o durată de 30 zile, DNA a contestat decizia.

 

Contestația a fost judecată astăzi, 20 decembrie 2023, la Curtea de Apel Târgu Mureș, care a schimbat în parte soluția Tribunalui Mureș, menținând măsura arestării preventive a Claudiei Gliga (trimisă în judecată pentru dare de mită la un judecător al completului care a soluționat apelul lui Cherecheș din procesul de curupție în urma căruia a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare).

 

În schimb, Curtea de Apel Târgu Mureș a menținut dispoziția Tribunalului Mureș în privința socrului lui Cherecheș, Petru Dorin Gliga (trimis în judecată pentru complicitate la dare de mită). Acesta va fi eliberat astăzi din arestul Poliției Mureș și plasat sub măsura mai puțin restrictivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. El are obligația de a nu părăsi imobilul din Reghin fără permisiunea DNA, de a nu comunica cu martorii (sunt 5 martori în acest dosar) și nici cu membrii familiilor acestora.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. MAI oameni buni…… Bietu om a picat cu dosu in „instalatie” . La cat de perverse si bandite sunt 70% din femeile zilelor noastre cu varsta intre 40 si 50 ani ce a patit acesta este pistol cu apa. L-am vazut si studiat la nunta magica (de la distanta) Din punctul meu de vedere dupa gesturi, mimica, exprimare si comportament pare un om bun, sufletist, bine educat, bun crestin cu frica de Dumnezeu, care a picat in aceasta poveste ca musca in lapte. Acesta a dorit sa-si marite fata cat mai bine ca sa fie fericita (cam asta isi doresc toti tati de fete) dar nu a stiut ce sacal drogat a pus mana pe fata lui. Sistematic a fost mintit si manipulat de cele doua (mama si fica instigata sa-l minta) ca totul este rezolvat si vor trai langa ginerica cel drogat, bine si frumos ca in paradis. Lacomia si aroganta nevestesi a sustinut relatia ficei ei cu un scop clar si obiectiv de a-si salva afacerea. Ileana Cosanzeana cea batrana (soacra) a pus botul la marul otravit oferit prin santaj de mama omida (Veorica cereches) dar „ghinion” DNA ia prins cu maru-n gura iar „romania educata” si-a luat mana dupa ei, ramanand cu chilotii in vine. ESTE foarte curios de ce presa tace despre mandatul de aducere de nicaieri al mamei omida la DNA pentru audieri cu toate ca se stie ca odata ajunsa acolo va calca pe urmele soacrei botaniste.

  2. Obiectiv vorbind , cred că omul ar fi vrut să fie totuși invers … Așa , acum , imediat cum ajunge acasă trebuie sa se apuce de dat cu măturoiul prin poiată , de făcut sarmale , de făcut chiftele pt jinere , cârnați pentruuu … , toate alea . Nooo , binie a hi …

    • + prăjituri. Muuuulte prăjituri. Că am citit că alibiul lui este că el, de fapt nu a știut ce și cum, a crezut că bani-s pentru o comandă de prăjituri. Comandă de 50.000 de euro? La o amărâtă de cofetărie falimentară. Într-atât de tare sfidează ăștia justiția că nici să mintă credibil nu se mai strofoacă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here