JUSTIŢIE – Doi noi magistraţi, numiţi în funcţii în Maramureş

0
556

OFICIAL. Echipa magistraţilor maramureşeni s-a mărit cu doi tineri magistraţi, un judecător şi un procuror. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcția de judecător sau procuror a candidaților care au promovat examenul de capacitate organizat în 2016.

 

Astfel, Gabriela Elisabeta Precup îşi va prelua funcţia de judecător la Judecătoria Baia Mare – până acum, Precup a activat ca procuror în Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa. De asemenea, Clement Virgil Marian va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare – până acum a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here