JUSTIŢIE – Doi noi magistraţi, numiţi în funcţii în Maramureş

0
320

OFICIAL. Echipa magistraţilor maramureşeni s-a mărit cu doi tineri magistraţi, un judecător şi un procuror. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de numire în funcția de judecător sau procuror a candidaților care au promovat examenul de capacitate organizat în 2016.

 

Astfel, Gabriela Elisabeta Precup îşi va prelua funcţia de judecător la Judecătoria Baia Mare – până acum, Precup a activat ca procuror în Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa. De asemenea, Clement Virgil Marian va fi procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare – până acum a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ