ACHIZIȚIE DIRECTĂ – Adăpostul de câini se extinde cu o investiție din bugetului public de 110.000 de euro: and the winner is… Răducu Pop (AMI SA)

0
499

INVESTIȚIE. Adăpostul de câini fără stăpân din Baia Mare – denumire oficială – va fi extins cu padocuri cu cuști de lemn (și împrejmuirea aferentă), printr-o investiție publică a municipalității în valoare de 511.050 de lei (echivalentul a 110.000 de euro), sumă care include TVA.

 

Răducu Pop

Lucrarea a fost contractată direct cu constructorul (nelicitată) și va fi executată de firma locală Antrepriză Montaj Instalații (AMI) SA, administrată de Gabriel Răducu Pop, contractul fiind semnat în 15 martie – Răducu Pop este membru în Consiliului de Administraţie la clubul sportiv al municipalității, Minaur, și sponsor al sportului băimărean de peste două decenii.

 

În fine, să revenim la lucrare. Extinderea trebuie finalizată în două luni (adică… acuși-acușica), iar noile cuști din lemn vor avea garanție de 2 ani. Adăpostul de câini fără stăpân din Baia Mare este suprapopulat, semnale în acest sens fiind trase încă din 2016.

 

În 2015, municipiul Baia Mare a încheiat un acord de asociere cu asociațiile non-guvernamentale „Salvaţi animalele” şi „Adăpostul de câini din Baia Mare” având ca obiect prestarea serviciului public de gestionare a câinilor fără stapân – capturarea şi transportul câinilor fără stăpân la Ecarisajul Public Baia Mare se desfăşoară de către angajați ai Compartimentul Gestionare Câini din cadrul Poliției Locale, iar asociațiile partenere efectuează activităţile privind gestionarea câinilor fără stăpân (identificare, deparazitare, vaccinare antirabică, microcipare, îngrijire).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here