FAPT – Spitalul Municipal din Sighetu Marmației se dotează cu paturi, în urma unei investiții estimate la 3,5 milioane de lei

0
249

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Spitalul Municipal din Sighetu Marmației a introdus în licitație achiziția mai multor tipuri de paturi de spital, contract estimat la 3,5 milioane de lei (exact: 3.545.129 lei, sumă care include TVA). Contractul a fost defalcat în 5 loturi, unitatea spitalicească solicitând patruri de spital cu saltea și noptieră, paturi de spital electrice pentru pacienții imobilizați (la fel, cu saltea și noptieră), paturi metalice cu saltea, paturi ATI și paturi pentru copii între 0 și 3 ani.

 

Ofertele sunt așteptate până la 15 noiembrie 2023, iar termenul de livrare este de cel mult 4 luni. Finanțarea provine în cea mai mare parte din fonduri europene nerambursabile, gestionate de statul român prin Planul Național de Redresare și Reziliență, însă contractul este cu clauză suspensivă, cererea de finanțare fiind acceptată la finanțare, dar încă nu s-a semnat contractul de finanțare.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here