FAPT – Sediul Primăriei din Șieu va fi reabilitat în urma unui contract de peste 1 milion de lei atribuit prin încredințare directă

0
751
Irina Adriana Gabriela Iusco, primarul comunei Șieu

ȘIEU – MARAMUREȘ. Firma Nord Etnic din Baia Sprie, înființată în urmă cu un an și deținută scriptic din februarie 2023 de Dumitru Ropotoaia (orginar din jud. Neamț), fost expert în accidente de muncă la Casa Județeană de Pensii Maramureș, va realiza, în urma unui contractat atribuit în 18 iulie 2023 în urma unei achiziții directe, lucrarea de reabilitare (moderată) a sediului Primăriei din Șieu.

 

Contractul, în valoare de peste 1 milion de lei (exact: 1.059.100, sumă care include TVA), trebuie finalizat până în martie 2024. Deocamdată acesta este contractul cu cea mai mare valoare atribuit în această lună prin încredințare directă (fără licitație) de o administrație publică din Maramureș.

 

Vă reamintim că la finalul lunii ianaurie 2023, administrația comunei maramureșene Șieu, controlată de edilul Irina Adriana Gabriela Iusco (PSD), a fost una dintre cele 30 de administrații din Maramureș care au semnat la Ministerul Dezvoltării contracte de finanțare prin PNRR, având repartizată suma de 940.328,24 lei pentru reabilitarea unor clădiri publice din comună.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here