FAPT – Producătorii locali și meșterii populari își pot vinde produsele în primul magazin online de suveniruri cu specific maramureșean, lansat de Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș

0
655

SUVENIRURI CU SPECIFIC MARAMUREȘEAN. shop.visitmaramures.ro este primul magazin online de suveniruri cu specific maramureșean, lansat de Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș și are scopul de a crea o rețea unde antreprenorii locali vor avea posibilitatea să își expună și să vândă produsele realizate de ei. Mai mult decât atât, produsele vor fi promovate și la nivel național și internațional, fiind disponibile spre vânzare și în cadrul târgurilor de turism din acest an, oferind astfel o vizibilitate considerabilă asupra brandului.

 

Prin această inițiativă dorim să creăm un cadru dinamic, menit să sporească dezvoltarea unui turism sustenabil prin consolidarea brandului Visit Maramureș și prin încurajarea micilor antreprenori. În acest fel, vizitatorii pot să ia un pic de Maramureș acasă, aducând totodată un aport economic în județ, a declarat Paul Habina, director executiv OMD Maramureș.

Meșterii populari și producătorii locali interesați să promoveze și să vândă produsele realizate de ei (produse neperisabile, obiecte de meșteșug, dulcețuri, sucuri naturale, miere de albine sau alte specialități care merită să ajungă în casa unui iubitor de Maramureș) pe platforma online shop.visitmaramures.ro, pot trimite ofertele de preț pe adresa de e-mail [email protected].

 

De asemenea, producătorii locali, meșterii populari pot să vină cu oferte de preț, mostre sau pentru informații suplimentare în următoarele locații: sediul OMD Maramureș – Strada Petőfi Sándor nr. 12-14, Baia Mare; Centrul de Informare și Management al Destinației Turistice Leordina – Strada Principală nr. 375 A, Leordina; Centrul de Informare și Management al Destinației Turistice Săpânța – Strada Principală nr. 912, Săpânța.

 

Biroul de presă al OMD Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here