DECES – Maramureșean din Suciu de Sus, mort în urma unui accident în Bistrița-Năsăud, strivit de buldoexcavatorul pe care-l manevra

0
5321

ACCIDENT DE MUNCĂ. Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna maramureșeană Suciu de Sus a decedat în această dimineață, în jurul orei 10.30, strivit de buldoexcavatorul pe care-l manevra. Accidentul s-a produs pe un drum care nu este deschis circulaţiei publice, în satul bistrițean Agrieșel (comuna Târlișua).

 

Conform polițiștilor bistrițeni, bărbatul se deplasa cu buldoexacavatorul pe un teren alunecos, a pierdut controlul acestuia și a încercat să sară, dar a fost prins sub utilaj.  La fața locului a fost direcționat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, iar în sprijinul acestuia a fost solicitat și un elicopter SMURD. Însă, echipajele medicale ajunse la fața locului l-au găsit pe bărbat decedat („cu leziuni incompatibile cu viața”, conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here