FAPT – Percheziții în Maramureș și Argeș, într-un dosar de evaziune fiscală și fraudă informatică: 30 de persoane au fost duse la poliție pentru audieri

0
759

EVAZIUNE FISCALĂ – FRAUDĂ INFORMATICĂ. Joi, 11 ianuarie 2024, polițiștilor din inspectoratelor de poliție județene Argeș și Maramureș, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale din cele două județe, au efectuat 26 de percheziții domiciliare la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane din Argeș și Maramureș cercetate pentru evaziune fiscală și fraudă informatică.

 

Cercetările din dosarul instrumentat de IPJ Argeș indică faptul că în perioada 2017-2023, mai multe localuri de alimentație publică din județul Argeș ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și în alte acte operațiunile comerciale efectuate, inclusiv prin utilizarea necorespunzătoare a unui soft informatic de gestiune, în scopul înregistrării doar parțiale a încasărilor în evidențele contabile. 30 de persoane au fost duse la poliție pentru audieri.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here