ANTICIPARE CORECTĂ – Ceea ce 2mnews v-a informat în urmă cu 17 zile a fost oficializat astăzi: sediul Permise/Pașapoarte va fi reabilitat de Structo Trading cu 6,8 milioane de lei

0
617

REABILITAREA SEDIULUI PERMISE/PAȘAPOARTE. Așa cum 2mnews v-a informat încă din 26 decembrie 2023 (detalii AICI), sediul Permise/Pașapoarte va fi reabilitat de firma locală Structo Trading, contractul fiind semnat joi, 11 ianaurie 2024, de Instituția Prefectului Maramureș, la valoarea de 6,8 milioane de lei (exact: 6.830.792,14 lei, sumă care include TVA).

 

Contractul prevede renovarea energetică a sediului județean Servicii Publice Comunitare, Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor / Pașapoarte din Baia Mare, de pe strada Școlii nr.1. Lucrările vor fi demarate foarte curând, iar firma maramureșeană controlată de Andrei Ionuț Pop va trebui să finalizeze reabilitarea în cel mult 9 luni, în condițiile în care activitatea instituției nu va fi oprită, aceasta continuând să deservească publicul.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here