TRIBUNAL: Cei doi suspecți în cazul asasinării polițistului din Vișeu rămân în arest

0
177

DECIZIE. Curtea de Apel Cluj a respins azi ca nefondată contestația celor doi suspecți în cazul uciderii șefului de post din Vișeu de Jos. Cei doi ceruseră instanței anularea măsurii arestării preventive date de Tribunalul Maramureș.

 

T.M.O și T.I.A, doi frați din localitatea maramureșeană Vișeu de Jos, fuseseră reținuți în arest pe o durată de 30 de zile, la data de 7 ianuarie, în urma unei hotărâri a Tribunalului Județean Maramureș, cei doi fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de omor, instanța reținând că există „indicii temeinice” care să justifice presupunerea că aceștia sunt autorii asasinării agentului de poliție Gheorghe Nistor, pe care l-au ucis cu trei lovituri de cuțit, în data de 4 ianuarie 2017.

 

Aflați în stare de arest preventiv încă din data de 7 ianuarie, aceștia refuză momentan să colaboreze cu anchetatorii – care nu au intrat încă în posesia armei crimei și nici a pistolului de serviciu aflat în dotarea victimei și care nu a fost găsit asupra acesteia.

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here