SINUCIDERE – Un adolescent din Baia Mare, elev în clasa a IX-a la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al internatului

0
3495

TRAGEDIE. Joi, 11 ianuarie, în jurul orei 08.00, un adolescent în vârstă de 15 ani din Baia Mare, elev în clasa a IX-a a Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, a fost găsit în stare de inconştienţă, în urma unei căderi de la etajul 4 al internatului. „A fost apelat serviciul de urgenţă 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat”, conform unui comunicat al Colegiului Naţional Militar.

 

Cazul este cercetat de Poliţia Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, și, independent, de o comisie a Colegiului Militar, condusă de locţiitorul comandantului Colegiului. În camera elevului, polițiștii au găsit un bilet de adio adresat familiei în care acesta reclama lipsa de susținere.

 

* Foto: @ romania24.ro

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here