CONCERT – Baia Mare Value Centre sărbătorește 4 ani de prezență pe piața de retail din municipiul maramureșean

0
4158

BAIA MARE VALUE CENTER. Duminică, 4 decembrie 2022, de la ora 17.00, centrul comercial de tip open-air mall Baia Mare Value Center, inaugurat în 6 decembrie 2018 și aflat în portofoliul fondului de investiții sud-african MAS Real Estate Inc., printre ai cărei acționari este și cel mai mare fond de pensii din Africa, sărbătorește 4 ani de prezență pe piața de retail din Baia Mare cu un concert organizat în parcarea mall-ului (cântă grupurile de copii ai școlii de muzică BiAcademy Music School Baia Mare și trupa Figure of Funk, invitatul special fiind Dorian Popa).

 

În acest an, Baia Mare Value Center și-a crescut capacitatea comercială printr-o extensie de 4.200 mp (inaugurată în 29 septembrie 2022) și a ajuns la o suprafață închiriabilă de 21.300 mp, cu un grad de ocupare 97,4% (media prețului de închiriere: circa 11 euro/mp – venitul anual din închiriere fiind estimat la aproape 3 milioane de euro). În cei 4 ani, proprietarii Baia Mare Value Center susțin în cel mai recent raport intern (din 31 octombrie 2022) că au crescut valoarea investiției de la Baia Mare de la 29,3 milioane de euro la 41,56 milioane de euro.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here