FAPT – Licitație de 2 milioane de lei pentru introducerea becurilor de tip LED în sistemul de iluminat public din Șomcuta Mare

0
401

INFRASTRUCTURĂ DE ILUMINAT – ȘOMCUTA MARE. Administrația din Șomcuta Mare a introdus în licitație un contract în valoare de 2 milioane de lei (exact: 2.085.072,26 lei, sumă care include TVA), care vizează creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public din oraș prin înlocuirea becurilor de iluminat existente cu becuri de tip LED. Investiția este finanțată de Administrația Fondului pentru Mediu

 

Practic, se vor monta 651 aparate de iluminat cu surse LED, se va înlocui sistemul actual de monitorizare/dispecerizare a sistemului de iluminat public cu un sistem inteligent de comandă/diagnoză și se vor înlocui cele cinci puncte de aprindere existente.

 

Ofertele sunt așteptate până la 22 martie 2023, contractul va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai mic, iar durata de executie a lucrărilor este de maximum 6 luni de la data predării amplasamentului.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here