FAPT – Guvernul PNL a acordat zeci de milioane de lei pentru dezvoltarea Maramureșului: „Zetea (PSD) nu îi mai poate dezinforma pe maramureșeni”

0
245
Ionel Bogdan

ADVERTORIAL POLITIC. Zi de zi reparăm greșelile făcute de guvernul PSD. În ultima ședință de guvern am acoperit găurile lăsate de guvernul Dăncilă în bugetele primăriilor. În Maramureș, primăriile au primit de la guvernul PNL circa 20 de milioane de lei, putând astfel să își asigure funcționarea până la sfârșitul anului. Cetățenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței guvernului anterior care a tăiat din veniturile administrațiilor locale, ignorând nevoile românilor.

 

În aceeași ședință de guvern s-au aprobat și plățile pentru proiectele derulate prin PNDL în Maramureș, inclusiv cele realizate prin intermediul Consiliului Județean. Doar pentru Consiliul Județean condus de Gabriel Zetea au fost alocate în jur de 20 de milioane de lei pentru proiectele realizate prin PNDL, pentru că PNL nu ține cont de culoarea politică a administrațiilor locale, așa cum făcea PSD, atunci când este vorba de proiecte care pot aduce condiții mai bune de viață pentru cetățeni.

 

Gabriel Zetea nu îi mai poate dezinforma la nesfârșit pe maramureșeni, deoarece pentru guvernul PNL vorbesc deja faptele. Pe lângă banii alocați CJ Maramureș, o sumă similară a fost alocată și primăriilor maramureșene care derulează proiecte tot prin PNDL. PNL susține proiectele administrațiilor locale și susține modernizarea comunităților locale, așa cum s-a angajat în fața cetățenilor.

 

 

Ionel BOGDAN, Președinte PNL Maramureș, Secretar de stat Cancelaria Prim-MinistruluiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here