FAPT – Dezbatere publică la Primăria Satulung privind amenajarea platformei temporare de deșeuri din Maramureș

0
481

PLATFORMĂ DEȘEURI – SATULUNG. Vineri, 24 iunie 2022, de la ora 10.00, la sediul Primăriei Satulung, va avea loc ședința de dezbatere publică a alternativei finale a Planului Urbanistic Zonal care vizează amenajarea unor platforme de compostare a deșeurilor biodegradabile în localitățile Arieșu de Pădure și Hideaga.

 

Consiliul Județean Maramureș a anunțat că vrea să amenajeze respectivele platforme pentru a reduce cantitatea de deșeuri pe care, în lipsa funcționării Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor, le transportă la depozite conforme din alte județe. De asemenea, urmează să fie realizat și un drum de acces la respectivul obiectiv.

 

Dezbaterea publică este obligatorie pentru obținerea avizului de mediu, iar în cadrul acesteia participanții își pot face cunoscute observațiile și sugestiile. Vă reamintim că autoritatea publică locală (executivul Primăriei și Consiliul Local) și-a dat deja acceptul pentru acest obiectiv.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here