FAPT – Deputat Darius Pop: AUR a prezentat la Baia Mare candidații la alegerile pentru Parlamentul European din 2024

0
230

LANSAREA CANDIDAȚILOR – PARLAMENTUL EUROPEAN. Duminică, 26 noiembrie 2023, la Baia Mare a fost organizat evenimentul de lansare al candidaților AUR pentru Parlamentul European. Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș, a menționat că prin acest eveniment AUR Maramureș a arătat încă o dată că este o filială puternică cu oameni minunați și patrioți.

 

„Le mulțumesc colegilor mei Cristian Terhes, Ioana Ramona Bruynseels, Dan Tanasă, pentru prezență și cuvintele frumoase pe care ni le-au adresat. Vă mulțumesc, frați maramureșeni pentru susținere! Iar cât timp vom lupta pentru a ne păstra identitatea prin sfânta credință, familia tradițională, cultura și tradițiile autohtone, Maramureșul va dăinui”, a declarat deputatul maramureșean în cadrul evenimentului.

 

Biroul parlamentar al deputatului Darius Pop



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here