ACUM – Consilierii locali Gavra și Hodorogea au înregistrat cererea de înlocuire a viceprimarului Dăncuș din funcția de primar interimar în Baia Mare cu viceprimarul Pap

7
2824
Consilierii Locali Bogdănel Gavra (PMP) și Bogdan Hodorogea (USR)

NU MAI E TIMP DE NEGOCIERI POLITICE. În urmă cu puține momente, consilierii locali Bogdănel Gavra și Bogdan Hodorogea au înregistrat la Primăria Baia Mare un referat de aprobare al unui proiect de hotărâre care vizează înlocuire din funcția de primar interimar a viceprimarului Ioan Doru Dăncuș cu viceprimarul Pap Zsolt István, pe considerent că prezența la conducerea comunității băimărene a unui viceprimar cu probleme penale nu face decât să adâncească și mai mult situația dezastruoasă de imagine în care se găsește municipiul Baia Mare, care are deja negativa notorietate cauzată de ultimii doi primari, condamnați definitiv pentru acte de corupție.

 

Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de prezența unei persoane fără probleme penale, care să aibă cunoștințe de administrație și care să își dorească reabilitarea imaginii orașului și depășirea impasului administrativ în care ne găsim. De aceea, împreună cu colegul meu din Consiliul Local Baia Mare, am generat acest demers, care este cea mai rapidă cale de a reveni la primul pas către normalitate. 
Suntem aleșii băimărenilor, ei ne-au trimis în acest for să îi reprezentăm și nu putem asista pasivi la o nouă rușine, care ar fi generată de menținerea în funcția de primar interimar a viceprimarului Ioan Doru Dăncuș, despre care presa a publicat că este cercetat într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uzurpare de funcții și constituire de grup infracțional organizat.
Demersul nostru vine ca o normalitate și le cerem colegilor noștri din Consiliul Local Baia Mare să aprobe prin vot înlocuirea din funcția de primar interimar a viceprimarului Ioan Doru Dăncuș cu viceprimarul Pap Zsolt István, a declarat consilierul local Bogdănel Gavra.
Refacerea credibilității administrației publice locale din Baia Mare nu poate fi posibilă cu locotenentul și complicele celui care până în 24 noiembrie 2023 a fost primarului municipiului, a completat consilierul local Bogdan Hodorogea.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

7 COMENTARII

  1. Problema e ca oamenii nu stiu sa faca diferență dintre rau si bine. Ar trebui schimbata constitutia ca sa poata fi demis de cetatenii orasului daca nu face nimic.

  2. Adunați-vă , oameni ,
    … chiar dacă , încă , doar prin compromisuri se poate ajunge în pozițiile în care sunteți ,
    eliminați câte puțin din elementele grav patologice .
    Lăsați stindardul cu ” biserica ” și ” familia ” ,
    că ne orbesc patimile dintre creștini ce au valori în conturi și vieți paralele cu amante necesare .

    Fiecare dintre noi avem un curaj la care tră’ să ne permitem accesul , la nevoie . Oamenii ăstui oraș , minus cei trijdouădemii , au nevoie să respecte
    ceva sau pe cineva din instituțiile locale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here