FAPT – Ciolacu (PSD) promite sprijin financiar de la stat pentru firma maramureșeană Taparo, după ce o fabrică a acesteia a fost grav afectată de incendiu

1
2339
Marcel Ciolacu

PROMISIUNE POLITICĂ. Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, a anunţat că va discuta cu premierul şi cu membrii Guvernului pentru a găsi cele mai rapide forme de sprijin financiar pentru compania Taparo, după ce unitatea de producție din Borcut (Târgu Lăpuș) a ars, afectând depozitele de produse finite și materiale.

 

„Una dintre cele mai mari fabrici româneşti din nordul ţării, Taparo, a fost cuprinsă ieri de un incendiu devastator, care a provocat pagube materiale majore. Sunt alături de antreprenorii români de la Taparo şi îi asigur că nu sunt singuri în faţa acestei dure încercări. Anul trecut am vizitat fabrica din Târgu Lăpuş, unde lucrează peste 1.300 de angajaţi.

 

Am vorbit cu oamenii, ştiu cât de importantă este această fabrică nu doar pentru întreaga comunitate locală, ci şi pentru sistemul nostru sanitar, fiind vorba de un mare producător de echipamente medicale de protecţie. Îi asigur pe reprezentanţii Taparo, precum şi pe cele 1.300 de familii care depind de această investiţie că voi discuta cu premierul şi cu membrii Guvernului pentru a găsi cele mai rapide forme de sprijin financiar”, a scris astăzi Ciolacu, pe pagina sa de Facebook, adăugând că, în zilele următoare, se va întâlni și cu reprezentanţii firmei din Târgu Lăpuș, „deoarece sprijinul pentru firmele româneşti trebuie demonstrat prin fapte, nu doar prin vorbe”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Trist si ciudat, dar periodic apar incendii la Taparo. Am convingerea ca vinovate sunt masurile de protectie la incendiu, respectiv sistemele de detectie sau limitare al incendiilor performante instalate si autorizate de catre ISU. Fiind o firma de renume european, care respecta legile romanesti sunt convins ca are asigurare la asigurator potent financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here