FAPT – Administratorii Mall-ului Vivo! din Baia Mare încep lucrări de modernizare pe o treime din spațiu și aduc noi chiriași din retail, fashion și sport

4
5638

OFICIAL. După retragerea retailerului Cora din cel mai mare spațiu comercial închiriat la parterul mall-ului Vivo! Baia Mare (fapt pus în practică din 4 mai 2021), proprietarul centrului comercial, dezvoltatorul Immofinanz România, a precizat prin country manager-ul Fulga Dinu că de la 1 iunie o treime din suprafața închiriabilă va intra într-un amplu proces de renovare.

 

Practic, lucrările vor acoperi o suprafață de peste 10.000 metri pătrați (din cei 32.000 de metri pătrați, totalul suprafaței închiriabile a mall-ului VIVO! Baia Mare) şi se vor finaliza în ultimul trimestru al acestui an. Este vorba despre suprafața ocupată până acum de Cora. Cine vine în locul retailerului Cora?

 

Luați răspunsul ca atare, din sursa oficială: “un brand renumit de retail alimentar, precum şi de mărci importante de fashion și sport, unele din ele cu o prezență în premieră la nivel local”. Tradus, Vivo! aduce (logic și previzibil) un nou retail alimentar, dar acesta va avea o suprafață mai mică decât cea avută de Cora, restul suprafeței fiind închiriată către alte firme, unele noi (de pe segmentele de modă și de sport), altele deja existente în panoplia de chiriași, care își vor extinde suprafețele magazinelor din Vivo!, sau pur și simplu au optat pentru mutarea magazinelor existente în spațiul disponibilizat de Cora.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Pentru cine este curios să afle: Decathlon Satu Mare are 1480 mp. iar Decathlon Cluj-Napoca are 4857 mp. Așa că cei 10000 mp. din fosta Cora ar fi arhisuficienți pentru a deschide cel mai mare magazin Decathlon din Transilvania (poate chiar din toată România).

  2. Decathlon are nevoie de un spațiu mai mare decât avea Cora. Vezi Cluj/Satu Mare. Nu are ce face Decathlon cu un amărât de 10k mp. A vrut să vină, dar marele „Kake” a preferat să dea aprobare unui „shopping center” de 2 lei peste drum de Selgros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here