ÎNCEPÂND DE VINERI – Toți maramureșenii se pot vaccina fără programare la două centre din municipiul Baia Mare

0
1412

OFICIAL. Începând de vineri, 7 mai, toți maramureșeni se pot vaccina fără programare pe platforma de vaccinare, prezentându-se direct (cu cartea de identitate) la două centre de vaccinare, ambele localizate în municipiul Baia Mare: la Policlinica Sfântul Ioan (str. I. L. Caragiale nr. 1) și la Grupul de Acțiune Locală (Bd. Unirii nr. 19).

 

Imunizarea acestor persoane se va face cu serul Moderna. Decizia a fost oficializată prin hotărâre de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Maramureș.

 

De asemenea, în județul Maramureș s-au primit 700 de doze de vaccin Johnson&Johnson pentru imunizarea cetățenilor la medicii de familie înscriși în program.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here