FAPT – A început școala și problemele: un elev din Maramureș de la Colegiul Militar din Alba Iulia, confirmat cu COVID-19, se ia în calcul intrarea în scenariul roşu (şcoală online)

0
746

ȘCOALĂ – CORONAVIRUS. Patru elevi la Colegiul Naţional Militar Alba Iulia, dintre care unul din clasa a IX-a domiciliat în județul Maramureș, au fost confirmaţi cu COVID-19, existând posibilitatea ca unitatea de învăţământ să intre în scenariul roşu.

 

Elevii depistați pozitiv au fost deja preluați de părinți, iar Direcția de Sănătate Publică Alba a declanșat ancheta epidemiologică stabilind, deocamdată, 20 de contacţi direcți ai celor depistați pozitiv, aceștia fiind alți elevi, colegi de dormitor.

 

Contacții direcți din interiorul internatului Colegiului Militar au fost izolaţi, iar conducerea unității de învățământ urmează să decidă dacă se va rezuma la carantinarea contacților direcți ai celor depistați pozitiv și vor începe școala conform programării inițiale, sau dacă vor declanșa scenariul roșu (care presupune școală on-line) și vor trimite cei 460 de elevi acasă.

 

* Foto: libertatea.ro

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here