ALEGERI LOCALE – Ionel Bogdan (PNL): Punem Maramureșul pe roate prin educație

0
219

ADVERTORIAL ELECTORAL. Ionel Bogdan, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, președinte al PNL Maramureș și secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-ministrului, declară că: „Un nou an școlar începe cu multe emoții, speranțe, dar și în condiții speciale. Marea provocare este să reușim să ne păstrăm valorile în care credem, iar școala este terenul pe care se dă bătălia principală pentru valori, principii și idei”.

 

 

PSD = ZERO grijă pentru educație în Maramureș

 

Sub administrația lui Gabriel Zetea, sistemul de educație maramureșean este în regres, lipsit de infrastructură (grădinițe, școli, licee, campusuri și facultăți la standarde europene) și fără viziune pentru generațiile viitoare. În acest timp, administrațiile liberale din Cluj, Bihor sau Sibiu au pus la punct structuri care educă tinerii pentru performanță și funcționează în strânsă legătură cu mediul privat, pentru a le asigura absolvenților locuri de muncă bine plătite și cariere prospere, aici, în țară.

 

Planul lui Bogdan pentru educație și bunele practici ale administrațiilor liberale din țară

 

Ionel Bogdan afirmă că a intrat în bătălia electorală împotriva grupării PSD-Zetea, asumându-și că va prelua bunele practici ale altor administrații liberale și că va aduce, în echipa sa, cei mai bine pregătiți oameni ai județului pentru a reda mândria sistemului educațional din Maramureș. Buna educație locală va reduce numărul tinerilor care aleg să emigreze, pentru că va spori numărul de oportunități și nivelul de trai din județul nostru.

 

Candidatul liberal declară că va realiza, prin Planul lui Bogdan, reabilitarea și dotarea structurilor de învățământ; susținerea învățământului dual; proiecte integrate de dezvoltare, menite să asigure realizarea de campusuri universitare și preuniversitare; reclădirea legăturilor dintre mediile preuniversitar – universitar; dotarea instituțiilor de învățământ cu microbuze școlare; demersuri integrate și coordonate pentru întărirea triunghiului familie – şcoală – comunitate, având mereu elevul în centrul atenţiei; dezvoltarea învățământului profesional și tehnic; sprijinirea copiilor care provin din medii defavorizate; încurajarea performanței în educație prin programe de excelență; dezvoltarea bazei materiale a școlilor, incluzând școlile din mediul rural; măsuri urgente și concrete pentru asigurarea condițiilor de sănătate, pentru elevi și pentru profesori, în situația creată de pandemie.

 

România educată

 

Ionel Bogdan, alături de premierului Orban și cu susținerea Președintelui Iohannis, garantează că Maramureșul va fi parte din proiectul de transformare a învățământului național – România educată.

 

Ionel Bogdan candidează, din partea PNL, la președinția Consiliului Județean, în alegerile locale ce vor avea loc în 27 septembrie.

 

* Comandat de PNL, Executat de 2MNEWS-MARAMUREȘ SRL, cod AEP- 21200012ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here