ALEGERI LOCALE – Adrian Todoran (PMP): Redeschidem curtea școlii, locul de joacă al copilăriei noastre

0
248
Adrian Todoran

ADVERTORIAL POLITIC. Dincolo de grija mea pentru fiecare familie băimăreană, mă gândesc în primul rând la tineri. Aceştia trebuie să fie forţa motrice a comunităţii noastre. Văzându-i că pleacă în altă parte la studii sau muncă, îmi imaginez un viitor sumbru pentru oraş. Iar deznodământul e evident, în condiţiile în care numărul populaţiei tinere este în continuă scădere. De aceea e nevoie să pornim de la EDUCAŢIE.

 

 

  • Voi redeschide curţile şcolilor, în prima zi de muncă, în calitate de primar. Este inadmisibil ca emblema copilăriei noastre, curtea școlii, să fie ÎNCHISĂ de ani şi ani. Nu se poate un mai mare dispreţ arătat educaţiei şi încurajării copiilor să practice sport, să se recreeze altfel decât stând în casă, în faţa calculatorului.

 

  • Voi asigura supravegherea video a curţilor şcolilor, pentru ca profesorii şi elevii să fie protejaţi. De asemenea, copiii care se află acolo, după cursuri, se vor simţi în siguranţă. În felul acesta am reduce cheltuielile pe care le-am avea cu paza.

 

  • Şcolile trebuie dotate cu toate cele necesare bunei funcţionări, pentru ca părinţii să nu mai adune bani pentru perdele, parchet, proiectoare, laptopuri, imprimante sau mobilier. GATA cu fondul clasei şi cu bani strânşi în pungă! Primarul este cel care are datoria să cuprindă în bugetul anual bani pentru investiţii masive în unităţile şcolare, unde elevii şi profesorii au nevoie de tehnologie de ultimă generaţie.

 

Investim în tineri. Investim în viitor. Dar pentru asta, trebuie să avem CURAJ. SCHIMBĂM PRIMARUL! În 27 septembrie, votăm responsabil. Din RESPECT pentru BĂIMĂRENI.

 

Deputat Adrian TODORAN

 

* Material comandat de Partidul Mişcarea Populară – Organizaţia Judeţeană Maramureş; executat de Rivulus Activ SRL; Cod mandatar financiar: 21200020



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here