EXTREM DE GRAV – Felician Cerneștean: Președintele CJ Maramureș, pesedistul Zetea, instigă Direcția de Protecție a Copilului să intre în grevă!

0
610
Mihai Felician Cerneștean

INSTIGAREA UNUI OFICIAL. M-am tot gândit de ce un președinte de Consiliu Judetean, precum Zetea Gabriel, poate să intre atât de ușor în derapaje declarative foarte grave. Acest presedinte încă în funcție vede un deficit bugetar necunoscut ca valoare și în baza acestei supoziții “științifice” vrea… sistarea activității în propria instituție.

 

Miercuri, 29 ianuarie, în plenul ședinței CJ Maramureș, pesedistul Zetea a declarat, în contradicție clară cu propriul partid (vezi discursul dl. consilier județean PSD Anton Rohian), că va dispune intrarea în grevă a personalului din subordine, cu referire directă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș.

 

Trebuie să știti că acest pesedist Zetea este șeful administrației județene și răspunde direct de instituția menționată. Acest fapt este intolerabil și ridică mari semne de întrebare asupra capacității de decizie corectă în instituția administrației județului, respectiv Consiliul Județean Maramureș.

 

Mă adresez tuturor, dar în special colegilor consilieri, care din acest moment trebuie să fie vigilenți astfel ca aceste declarații necontrolate lansate de șeful administrației județene să nu devină realitate.

 

Dacă o asemenea instigare ar fi pusa în practică, județul ar fi în situația de a periclita nu doar siguranța funcționării administrative a Maramureșului, ci și viețile persoanelor asistate, adulți și copii.

 

Pentru orice problemă financiară există soluții, implicit și pentru cea clamată de Zetea. De exemplu, reducerea cheltuielilor cu deplasările externe și cu cele ale acțiunilor pseudo-cultulturale de interes îndoielnic – sigur, o altă soluție constă în rezerva bugetară a județului, dar aceasta a fost spartă anul trecut (ca să nu mai pomenesc de majorările iresponsabile, la cotele maxime, ale salariilor șefilor CJ Maramureș).

 

Deci, soluții există, doar trebuie găsite și implementate rațional, conform uzanțelor legale, nu cum propune, abuziv, pesedistul Zetea, prin poziții de forță. Pentru că așa s-a transformat Zetea dintr-un președinte în pompierul care dă foc județului…

 

Mihai Felician CERNEȘTEAN, Secretar general PNL Maramureș, Consilier județean



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here