EXPOZIȚIE – Calul și călărețul – elemente de harnașament din colecția de epocă medievală a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie din Baia Mare

0
181

VERNISAJ. Joi, 18 august 2022, la ora 12.00, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie din Baia Mare (localizat pe strada Monetăriei nr. 1-3) va avea loc vernisajul unei noi expoziții temporare. Aceasta este dedicată calului și călărețului din epoca medievală, fiind expuse piese de harnașament datate în secolele XVII-XVIII din Colecția veche a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie.

 

Expoziția, realizată de muzeograf dr. Sorana Mișca, se poate vizita până în 11 septembrie 2022, de marți până duminică, între orele 10.00 și 16.30.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here