SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Marți sunt și (3) ceasuri bune: jurnalistul Mircea Grumaz lansează cea de-a 10-a sa carte: „M-am plimbat” (proză scurtă)

0
324

LANSARE DE CARTE. Marți, 10 octombrie 2023, de la ora 17.00, în Sala Mare a Bibliotecii Județene Petre Dulfu din Baia Mare, jurnalistul (sportiv) Mircea Grumaz, acum ofițer de presă pentru clubul Minaur Baia Mare, își lansează oficial volumul „M-am plimbat” (proză scurtă – tipărită la editura Panda Print, Baia Mare).

 

Acesta este cel de-al 10-lea volum semnat de Mircea Grumaz (după „Ce mă mai râd” – 1997, „Aburi groși” – 2016, „Să dormi frumos!” – 2017, „Ale și Mi” – 2017, „După…” – 2018, „Albastru” – 2019 și “Du-te-n plâns” – 2019, „Respir” – 2021, „Povești pentru Bubu” – 2022).

 

M-am plimbat este o carte de proză scurtă, „cu întâmplări reale, pe care le-am simțit la fața locului. Povești despre Raiul corfiot, din Creta, din Insula Afroditei, de la concertul lui Guns de la Praga, de la Festivalul de Jazz, de la zeci de meciuri de handbal, fotbal, rugby și ce-or mai fi. Mai sunt și câteva bucăți în care am arătat că am și emoții”, a explicat autorul.

 

Mircea Grumaz (foto mic dreapta) este jurnalist sportiv, unul dintre bunii veterani ai presei maramureșene, cu o activitate începută în urmă cu 30 de ani, dintre care cei mai mulți (peste două decenii) la deja fostul cotidianul „Glasul Maramureșului”. Intrarea doritorilor la evenimentul de mâine este liberă.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here