EVENIMENT – S-au pus în vânzare biletele pentru One Jazz Festival 2021 din Baia Mare

0
479

FESTIVAL INTERNAȚIONAL DE JAZZ. În 22-23 octombrie 2021 (vineri și sâmbătă din penultimul weekend al lunii), la ATP Tech Center din Baia Mare (Bdul București nr. 67) va avea loc cea de-a treia ediție a festivalului international de jazz One Jazz Festival, organizat de Asociaţia One Sound. Actuala ediție va fi una „hibridă”, offline-online, cu 14 artiști din patru țări (România, Ungaria, Bulgaria, Spania), consacrați pe plan național și internațional, care vor evolua pe scena sălii Auditorium din ATP Tech Center, după următorul program:

 

Vineri, 22 octombrie

• 19.00: Essential Notes (România)

• 20.30: Zsolt Bende – Perspectives Trio (Ungaria)

 

Sâmbătă, 23 Octombrie

• 19.00: Adi Stoenescu Group (România/Bulgaria/Spania)

• 20.30: Barabás Lőrinc Quartet (Ungaria)

 

Prezentatorul festivalului va fi Virgil Mihaiu, scriitor, profesor de estetica jazzului  și primul jazzolog din Europa Central-Orientală cooptat în redacția „Down Beat” (mensualul de referință globală editat la Chicago).

 

Primele două ediții s-au desfășurat cu casa închisă. Pentru ediția din 2021, biletele pentru acces în sală  (în limita locurilor disponibile), precum și biletele pentru acces online (livestreaming) au fost puse în vânzare pe https://onejazz.ro,  începând cu 9 septembrie. Tot pe site-ul festivalului se găsesc și regulile de acces la festival, cu respectarea distanțării sociale.

 

• Foto – Barabás Lőrinc Quartet: @Nagy Attila

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here