EXCLUSIV – Investiție de 14 milioane de lei: statul creează gazoductul Ariniș – Oarța de Jos, de unde se va conecta la infrastructura de gaze naturale populația din Ulmeni, Ariniș și Băsești

0
216

GAZE NATURALE – ULMENI, ARINIȘ, BĂSEȘTI. Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA a scos la licitație un contract estimat la peste 14 milioane de lei (exact: 14.055.544,14 lei, sumă care include TVA) și care vozează înființarea conductei de transport gaze naturale Ariniș – Oarta de Jos. Proiectul edificării gazoductului include și alimentare cu energie electrică, protecție catodică și fibră optică.

 

Conducta de transport gaze naturale va străbate teritoriile administrative ale orașului Ulmeni și ale comunelor Ariniș și Băsești.

 

Contractul va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 70%, capacitatea profesională a managerului de proiect 10%, iar programul de execuție și procesul tehnologic de execuție câte 10%) și trebuie finalizat în 12 luni. Ofertele sunt așteptate până la 5 martie 2024.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here