EXCLUSIV – Fostul prefect Anton Rohian va fi numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii

1
1691
Anton Rohian

NUMIRE. Surse politice şi administrative credibile ale 2mnews au confirmat că PSD Maramureş va „furniza” Cabinetului Grindeanu un nou secretar de stat. Este vorba despre Anton Rohian, fostul prefect din perioada 2013-2016, actualmente consilier judeţean. Acesta va fi numit ca secretar de stat în Ministerul Agriculturii, „în următoarele două săptămâni”, fiind al patrulea secretar de stat în Guvernul PSD-ALDE, după Dragoş Titea (Ministerul Transporturilor), Cosmin Butuza (Ministerul Sportului) şi Bogdan Tomoiagă (Ministerul Turismului).

 

PSD Maramureş a mai avut încă un secretar de stat în Guvernul Grindeanu, pe Liviu Marian Pop, însă acesta a renunţat la funcţie pentru a deveni senator. O observaţie: ar fi cel de-al treilea consilier judeţean al PSD din acest mandat (după Butuza şi Tomoiagă) care se va retrage pentru a deveni secretar de stat.

 

Rohian este de profesie inginer agronom şi, în 2009, a fost directorul Direcţiei Agricole Maramureş. Contactat telefonic, Rohian a declarat pentru 2mnews că nu i s-a făcut această propunere şi că nici nu ştie să fi fost pe o listă scurtă, dar s-a declarat sceptic pe considerent că „acolo locurile sunt ocupate”. Mizând pe sursele noastre am decis să vă informăm, ca de obicei, ce urmează să se-ntâmple.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here