LEGE PROMULGATĂ – Senator USR Dan Ivan: Copiii vor putea face mișcare pe terenurile de sport din curțile școlilor. Legea USR garantează acest lucru!

0
323
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

CURȚILE ȘCOLILOR, DESCHISE. E oficial! Curțile școlilor rămân deschise pentru copii și adolescenți și după program. Legea USR tocmai a fost promulgată. Prin legea inițiată de parlamentarii USR copiii vor putea face mișcare aproape de casă, pe terenurile de sport din curțile școlilor. Adică într-un mediu sigur, nu printre mașini și noxele emise de acestea.

 

Curtea școlii este locul ideal pentru a oferi copiilor șansa de a se îndrăgosti de sport. Este șansa la o copilărie sănătoasă. „Unitățile administrativ teritoriale au la dispoziție 4 luni de zile pentru a pregăti și adopta un regulament de acces și utilizare a acestor facilități”, a precizat senatorul Dan Ivan.

 

Mai multe informații despre această lege puteți afla aici: Curtea școlii aparține copiilor și după program – Curtea-scolii.ro.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here