EXCLUSIV – Comisar șef Simion Petrar, șeful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase al Poliției Maramureș, pus sub control judiciar

1
4401

DOSARUL PENAL VÂNĂTORII”. Marți, 27 iunie 2023, în Baia Mare au avut loc mai multe percheziții și au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere într-un dosar instrumentat de DNA, care i-a implicat pe mai mulți vânători (printre care și administratori de firme locale), dar și pe… șeful Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș, comisar șef Simion Petrar (foto mare sus medalion).

 

Comisar șef Simion Petrar a fost pus sub control judiciar, susțin surse informate 2mnews, care au mai precizat că șeful Serviciului Arme al IPJ Maramureș își va depune în această săptămână și dosarul de pensionare, pentru că toți cei care sunt mai speciali decât noi, pământenii, sunt datori c-o pensie specială.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Milițianul o sa I mai scadă din lungul.nasuluinsi din aerelevlu fiu sau milițian și asta. Știți ce mașină arevpu(…)ul Porsche…. (comentariu moderat – limbaj excesiv)
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here