VIDEO – GALERIE FOTO – Protestele continuă în Bucureşti, transmite corespondentul 2mnews

0
150

EXCLUSIV. Patru zile de proteste la nivel naţional au dus la prognozatul pas înapoi făcut de Guvernul PSD-ALDE în privinţa abrogării ordonanţelor de modificare a legislaţiei penale. Liderii Coaliţiei, apoi primul ministru Sorin Grindeanu, au anunţat în seara trecută că, politic, a fost luată decizia şi că astăzi va fi pusă în practică în urma unei şedinţe de urgenţă a Guvernului.

 

„Strada” a câştigat, s-a spus. Dar „strada” nu se opreşte aici.  Astăzi s-au anunţat noi proteste în Capitală şi mai multe oraşe. Mulţi români au plecat spre Bucureşti, unii au ajuns deja în Piaţa Victoriei unde, la ora 14 începe un nou protest.

 

 

 

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here