LUCRARE CONTRACTATĂ – Se mai semaforizează o intersecție în Baia Mare: află unde și cât și cui plătim pentru montarea a două semafoare

2
3165

DECIZIE – CIRCULAȚIE. Comisia municipală de sistematizare a circulaţiei din Baia Mare a decis semaforizarea trecerii de pietoni de la intersecția străzilor Ferăstrăului cu Minerilor, chiar lângă Penny Market, și corelarea noii semaforizări în „Unda verde” și cu celelalte locații semaforizate de pe tronsonul cuprins între străzile Victoriei – Minerilor – Industriei, precum și integrarea acesteia în sistemul general de semaforizare al municipiul.

 

Administrația publică locală a semnat deja contractul de execuție, marți, 27 iunie 2023, cu firma Electrik Service Construct SRL (este aceeași societate cu care municipalitatea are contractate serviciile de întreținere a semafoarelor și semnelor rutiere), controlată de Georgel Ionel Ghita. Lucrările, contractate prin cumpărare directă, vor costa 98.770 lei (sumă care include TVA).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Da la PIAȚA AGROALIMENTARĂ ( piața mare ) la trecerea de pietoni de la TURNUL MĂCELARILOR …CÎND PUNEȚI UN SEMAFOR ????? la trecerea aia de pietoni ????? Că e teroare acolo cu trecerea aia , cred că e cea mai tîmpită zonă e aia mai ales cînd este oră de vîrf , apoi cînd se apucă să treacă unul cîte unul pe trecerea aia mai ales persoanele vîrsnici care abia pot trece , plus mai vine și un troleu apoi ai pus-o stai acolo pînă te iau draci , ba mai mult decît atît pe cînd să pornești că însfîrșit este liber trecerea și începi să pornești încet că doar este un loc aglomerat nu ? te trezești cu alt pieton brusc în fața mașinii , care este în fugă și sare de pe trotuar direct pe trecere ca să apuce troleul că doar este și stație de troleu acolo , plus se mai rupe și punga cu roșiile din mîna lui și stai după el pînă le strînge 🤔 …în concluzie e gravă situația acolo , dar mno poate așa trebuie să fie …poate așa e normal …punem semafoare unde chiar NU e așa de aglomerat și NU punem unde chiar ar necesita !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here