EVENIMENT – În acest weekend, la Borșa: pentru prima dată după mulți ani, mass-media maramureșeană se reunește la “Gala Presei” și la o dezbatere profesională despre situația actuală

1
428

MASS MEDIA – MARAMUREȘ. În perioada 1-3 octombrie 2021, la Borșa, are loc o întrunire a mass-mediei din județ, în cadrul unui eveniment profesional organizat de televiziunea locală Nord TV (proprietatea firmei Nord Carpat Media, controlată de Tiberiu Mihali).

 

Evenimentul profesional de la Borșa este important prin faptul că este prima dată după foarte mulți ani când presa maramureșeană se reunește pentru a dezbate (sper și a găsi soluții unitare) la problemele cu care se confruntă breasla, dar și pentru o Gală a Presei din Maramureș în cadrul căreia vor fi omagiați colegii noștri Claudiu Florescu și Octavian Butuza, prea timpuriu plecați dintre noi (de altfel, organizatorii au precizat că două dintre premiile oferite la Gală poartă numele celor doi jurnaliști).

 

Așadar, o dezbatere despre presa maramureșeană la Borșa, o încercare de fixare a unei strategii comune la care vor participa 25 de jurnaliști din județ, în cea mai mare parte coordonatori ai punctelor mass media din Maramureș. Va fi și 2mnews acolo.

 

* Foto stânga: @Flory Dan

 

Cătlin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here