RUTĂ OCOLITOARE – Podețul peste Valea Izcioara din Săcel va fi înlocuit astăzi: circulație sistată pe un drum național din Maramureș, ruta ocolitoare

0
380

INFOTRAFIC. Luni, 13 septembrie 2021, până la ora 15.00, va fi oprită circulaţia rutieră pe ambele sensuri de mers pe DN 17C, între localităţile Săcel şi Moisei, pe o lungime de 10 kilometri, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Motivul sistării circulației este că se efectuează lucrări la podul de la Săcel, peste Valea Izcioara, respectiv acesta va fi înlocuit cu  un pod nou, vechiul pod fiind grav afectat de ploile abundente din 10 iulie 2021 (viitura produsă pe Izcioara a cauzat subspălarea culeei de pe malul stâng, stabilitatea podului fiind compromisă).

 

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a precizat că până la finalizarea montării noul pod peste Valea Izcioara se recomandă folosirea rutei ocolitoare DN 17C – DJ 186 – DJ 188 – DN 18.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here