EVENIMENT – Concert Extraordinar de Ziua Națională a României, în Baia Mare, cu participarea unor artiști reprezentativi ai provinciilor istorice

1
1059

1 DECEMBRIE – CONCERT EXTRAORDINAR. În 1 decembrie 2021, de la ora 14.00, în Piața Revolutiei din Baia Mare se va desfășura Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României, dedicat fiecărui suflet de roman. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”.

 

Concertul va fi susținut de artiști care reprezintă provinciile istorice ale României, după cum urmează:

• Oltenia: Ionuț alături de Doinița Dolănescu și Marius Zorilă;

• Moldova: Viorica Macovei, Călin Brăteanu și Taraful Obcina;

• Transilvania: Lavinia Goste, Adriana Irimieș,  Petrica Mureșan, Georgiana Marina, Diana Cârlig și Dumitru Dobrican;

• Maramuresul Voievodal: Florentina și Petre Giurgi, Alexandru Pop, Ionuț Bledea și Voichița Nemeș;

• Corul Bărbatesc din Finteușu Mare (corul născut odată cu Unirea);

• Grup Vocal Moștenitorii Maramureșului: Andreea Ghițiu, Natalia Cozma, Silvia Timiș, Florin Gherman, Bianca Latis, Ionut Teudan, Denis Cupșe, Gabriela Ardusatan, Andreea Cozneac, Monica Sandor, Livia Neag, Ghița Breban, Sonia Rațiu, Ionuț Uivaroș, și Mariana Cușner;

• Școala Populară de Artă „Liviu Borlan”.

 

Spectacolul va fi organizat cu participatea extraordinară a orchestrei și a corpului de balet al Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” și a Fanfarei Municipale Baia Mare. Prezentatorii evenimentului: Marilena Florescu și Andrei Ansary.

 

Vă invităm să participați la acest eveniment, alături de publicul călduros al orașului nostru! Mai multe detalii, pe pagina oficială de Facebook a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.

 

 

IMPORTANT: Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV2, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 (purtarea măștii de protecție și distanțare fizică), iar pentru copiii sub 12 ani accesul va fi posibil cu respectarea măsurilor de protecție și de siguranță.

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here