EFICIENȚĂ – Fosta șefă a Fundației „Baia Mare 2021”, Mihaela Pușnava: peste 5.300 de euro, pentru elaborarea în două zile (!) a planului de afaceri al viitorului incubator de afaceri al Primăriei

0
1662
Mihaela Pușnava

FAPT. Un sereleu din Constanța, Agorapolis, administrat de Mihaela Pușnava, fosta manager de strategie și dezvoltare a Fundației „Baia Mare 2021” (înființată de Primăria Baia Mare pentru a gestiona participarea urbei la competiția care a desemnat Capitala Culturală Europeană a anului 2021) va elabora planul de afaceri al viitorului incubator de afaceri al municipalității. Lucrarea a fost dată într-un soi de încredințare directă, respectiv Pușnava a făcut o ofertă pe SEAP, Primăria a acceptat-o (pen’ că a fost legal și s-a scutit timp și emoții cauzate de o eventuală licitație publică).

 

Pentru “suma convenită” – de 25.000 de lei (echivalentul a peste 5.300 de euro) – Pușnava va face descrierea incubatorului de afaceri și a investiției, precum și o analiză și o previziune financiară (care include bugetul și planul investițional). Pușnava este absolventă de Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității București și a fost “cel mai tânăr candidat” al Coaliției pentru Baia Mare, melanj politic din subordinea primarului Cătălin Cherecheș, creat exclusiv pentru alegerile locale din 2016.

 

Oferta lui Pușnava a fost depusă în 4 mai, în 5 mai s-a semnat contractul și, conform acestuia, “termenul maxim de predare a documentației este 7 mai 2018”, ceea ce înseamnă că toată elaborarea asta a planului viitorului incubator de afaceri al municipalității nu-i chiar atât de elaborată (respectiv, nu pare o mare șmecherie), putând fi finalizată în două zile. Însă, cel mai probabil, punctul 9.11 din contract a fost respectat întocmai (“Prestatorul are obligația de a executa serviciile prevăzute în contract cu profesionalismul și promptitudinea cuvenite angajamentului asumat”).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ