EDUCAȚIE – În 87% dintre unitățile de învățământ din județul Maramureș a reînceput școala cu prezența fizică a elevilor

0
225

A REÎNCEPUT ȘCOALA. Luni, 8 noiembrie 2021, după două săptămâni de vacanță forțată, în 86,68% din unitățile de învățământ de stat sau privat din județul Maramureș, respectiv în 345 de grădinițe, școli și licee, au reînceput cursurile cu prezența fizică a elevilor. În Maramureș, procentul este net superior mediei naționale în care cursurile încep cu prezența fizică a elevilor, respectiv 67,79%.

 

Doar în 53 de unități de învățământ din județ (10 grădinițe, 33 de școli și 6 licee), cursurile se vor desfășura on-line, în 50 dintre acestea persoanlul fiind vaccinat într-un procent de sub 60%, iar în 3 neexistând posibilitatea respectării normelor de siguranță sanitară impuse de legislație.

 

Detalii despre unitățile de învățământ și procentele de vaccinare ale personalului aveți AICI).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here