DRUM ÎN REPARAȚII – Restricții de circulație timp de 4 zile pe DN1C, la podul din localitatea Lăpușel: vezi care sunt rutele alternative

0
542

INFO UTIL. Lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație pe podul din localitatea Lăpușel (DN1C, km 143+782 – 143+925) continuă începând de joi, 17 august 2023, pe partea dreaptă a sensului de circulație. Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijată cu semafoare, completată în orele de vârf cu piloți de dirijare, a informat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

 

Rutele alternative pentru participanții la trafic: DJ 182B, Remetea  Chioarului – Șomcuta Mare și DJ182B, Cătălina – DJ184A, Coltău – Arieșu de Pădure – Finteușu Mic – Satulung (cea de-a doua rută alternativă este doar pentru autoturisme).

 

Data estimată pentru finalizarea lucrărilor este 20 august 2023.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here