DIN ORAȘUL JEFUIT – Cu 3 zile înainte de a fugi din țară, primarul corupt Cherecheș a semnat cu abonatul public Ilie Ureche contractul pentru luminițele de Crăciun: 2,5 milioane de lei

17
68975

A FOST „FRUMI” DE CRĂCIUN CU LUMINIȚELE? ACUM VINE NOTA DE PLATĂ. … dacă v-ați întrebat cu cât au devalizat orașul pentru a-și plăti firma de casă pentru luminițele de Crăciun din iarna asta, aveți răspunsul.

 

La 21 noiembrie 2023, cu 3 zile înainte de a fugi din țară în tentativa disperată (și eșuată) de a nu face pușcărie, pentru că nu putea să doarmă de grija că n-o să aibă cine să ne jefuiască după el, primarul corupt Cătălin Cherecheș a semnat contractul pentru iluminatul ornamental de sărbătorile de iarnă 2023-2024, cu Ilnic Electric, sereleul înregistrat în metropola Merișor și controlat de abonatul public Ilie Ureche prin soția sa Olimpia Gianina Ureche.

 

 

Actul, un subsecvent (al 9-lea în 2 ani!) la contractul-cadru încheiat în octombrie 2021, a fost semnat la valoarea de 2,5 milioane de lei (exact: 2.508.388,62 lei, sumă care include TVA). Conform contractului, luminițele trebuiau ținute până în 9 ianuarie 2024 (data standard).

Suma, uriașă în contextul datoriilor pe care le are orașul (care totalizează circa 270 de milioane de lei doar la bănci și firme), este totuși mult sub recordul stabilit în iarna precedentă (2022-2023), când Cherecheș a semnat cel mai mare contract de iluminat ornamental din istoria României, plătind pe cele câteva zile din sărbătorile de iarnă 4 milioane de lei (exact: 4.003.651,71 lei), clasându-se detașat pe locul 1 în topul național al orașelor jefuite (aveți detalii și clasamentul AICI).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

17 COMENTARII

  1. Ba stii cum e …ca la firmele de distributie….anagjezi un om cinstit dar nu iti vinde nimica ca e prea bleg sau angajezi unul carr ii combinator care vinde si gheata la eschimosi si iti aduce venituri….ei …aci ii buba…pai ala descurcaret sar putea sa te faca si pe tine….adica….sigur te face si pe tine..asa e cel descurcaret prin definitie …e si hot…ca si agentii de vanzari dintro firma…indiferent cine e si cat de cinstit este initial….

  2. Cineva a zis ca DNA-ul doarme si Fiscul nu exista .Ba da exista doar ca sa-i controleze pe oamenii de rand(saracii)care din putinul lor platesc taxe si din care se platesc salariile hotilor din guvern.

  3. @Gigi Băbăiatule bă! Keke nu plătește pentru că s-ar fi biciuit masochinărește cu nu știu cine! Plătește pentru că n-a știut cât i bugăt atunci când o bagat mâna. Tu nu vezi că un orășel cu 130 000 de locuitori, plătește de ani de zile cele mai scumpe servicii din univers. Către mereu aceleași firme abonate. Pe contracte semnate de keke, nu de mai marii statului. Și cu toate că-i scump, orașul arată ca o budă! Nu ți se aprinde nici-un beculeț în cap? Ăsta stă de ani de zile cu ambele mâini adânc înfipte în buzunarul tău și tu-i plângi de milă!

  4. No…a fost ,,frumi,, de Crăciun, dar a fost și este ,,frumi,, când am plătit impozitele și taxele ( ca un bun cetățean ) și mai ales când încerc să fac cumpărăturile din ,,superba,, piață Izvoare de la ,,superbii,, producători locali ! Corupția nu este doar la nivel de primărie ! Corupția s-a întins în tot județul, ca cea mai molipsitoare și cea mai desfigurantă boală !

  5. Dar când a dat cu biciul în mai marii statului de ce nu ați făcut public,de ce nu ați spus nimic?Ați tăcut pentru că nu vă puteați supăra sponsorii de la ciolan!De ce nu spuneți că acum plătește pentru că a avut curaj să îi supere cu ADEVĂRUL???
    Dacă are cineva curajul să prezinte adevărul,trebuie distrus!Și cum dacă nu cu ajutorul marelui aliat,PRESA??!

  6. Sa nu uitam ca și justiția e numită politic ! Iar mulți fac jocul politic. Toți comentam de ce nu ieșim la protest pana se schimba constituția cu pedepse clare și confiscarea averilor pana la gradul 3.

  7. Măcar are orașul o mamă mândră de puiul ei, care duce mai departe tradiția veche de trei generații de haiduci! Din categoria ălora care iau de la săraci și dau bogaților. Așchia, nu sare departe de trunchi! În rest, dorel, iliuță și cu finu’ sunt în continuare bine-mersi, cu buzișoarele lor gingaș ventuzate pe țâța bugetului primăriei. Deopotrivă cu marii dezvoltatori de blocuri ai urbei. Hai cu pensiile speciale la domnii magistrați! Altă dată, să votați mai bine! Sau măcar să votați.

  8. Dancus, care va plati foarte repede acea factura. Dar pentru facturile neachiate de firma Art Tradition Production pe care a falimentat-o ? Sa ai parte de medicamente domnule Dancus de banii furati

  9. Totul este clar și-a bătut joc de oraș cum a vrut el, este totuși ceva ce trebuie lămurit. Viceprimarii, consilierii, toți cei care au aprobat abuzurile si hoția primarului când vor da socoteală pentru complicitate. Organele abilitate să constate si să oprească aceste abuzuri când vor răspunde pentru inactivitatea lor. Cât de implicați in protejarea jafului sunt persoane din conducerea statului, cine sunt si când vor răspunde in fața legii.

  10. Trebuie înțeles faptul că este vorba despre un proiect , o mare cercetare științifică . ,, Împerecherea/reproducerea caracatiței in ape tulburi,, , în râul Săsar mai exact .
    Dacă rezultatele vor fi bune , atunci acestea vor fi duse la gradina zoologică din oraș , și astfel investiția o să-și justifice rostul .
    Al doilea mare proiect de cercetare se referă la șansele de supraviețuire a lipitorilor într-un mediu ostil ( mai exact muntele de pirită de la Bozânta )
    Ambele proiecte sunt realizate de o echipa de specialiști în domeniul transluciditatii

  11. in acest timp, justitia doarme …am zis si o repet, imi vine sa rad ca l-au prins pe Chereches cu cateva mii de euro mita, cand omul juca la nivel inalt …sunt curios cat au el si Dancus, comision la contractul asta avantajos pentru baimareni …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here