DEZVOLTARE – Producătorul maramureșean de uși din lemn stratificat Mecanoplast își completează platforma industrială prin construirea a încă trei hale

1
5696

TĂUȚII MĂGHERĂUȘ. Producătorul maramureșean de uși din lemn stratificat Mecanoplast, controlat de antreprenorul local Viorel Popp (foto mare sus, dreapta), investește pentru construirea a încă trei hale în incinta fabricii localizate în Tăuții Măgherăuș, pe str. 1 nr. 161.

 

Două dintre noile hale, edificate cu regim de înălțime Parter, vor fi utilizate exclusiv pentru depozitarea materiilor prime necesare confecționării ușilor (lemn stratificat, lacuri, vopsele, feronerie, sticlă), iar o hală a fost proiectată cu regim de înălțime P+1Etaj și cu o suprafață de 1.300 mp, aceasta având funcțiune mixtă de depozit pentru produsele finite (la parter) și birouri (la etaj).

 

De asemenea, proiectul prevede realizarea a 10 locuri de parcare pentru personal și vizitatori, alei pietonale, trotuare de gardă și spațiu verde amenajat. Firma din Tăuții Măgherăuș va face dezvoltarea din fonduri financiare proprii.

 

Mecanoplast produce uși celulare de interior din lemn stratificat din anul 1991 și în anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 2,19 milioane de lei și un profit net de circa 140.000 lei, realizat cu 19 angajați.

* Foto: @Mecanoplast, @captură video Digi24

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here