DEZVĂLUIRE – Cine va fi prefectul județului Maramureș: un avocat, fost fotbalist și arbitru

0
3733
Vasile Moldovan

IMINENT. Nicio surpriză, 2mnews vă anunță, anticipat (și documentat 🙂 numele viitorului prefect al județului Maramureș, zilele finanțistului Sebastian Lupuț fiind numărate – cu toate că acesta a încercat să-și cimenteze poziția câștigată în timpul guvernării tehnocrate, n-a reușit să smulgă decât promisiuni care nu vor fi onorate.

 

Mâna dreaptă politică a lui Sorin Vlașin, avocatul sighetean Vasile Moldovan, vicepreședintele PSD Sighetu Marmației și consilier local aflat la al doilea mandat consecutiv, va fi noul prefect al județului Maramureș. Mutarea a fost decisă și ca o compensație la promisiunile pe care capii PSD nu au reușit să și le onoreze în fața lui Vlașin.

 

Cine este viitorul prefect

 

Vasile Moldovan

Vasile Moldovan este absolvent al Facultății de Drept din Iași (în anul 1998) și al Școlii de Ofițeri din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” din Slatina. A optat pentru avocatură, devenind avocat definitiv în Baroul Maramureș în anul 1999. Însă, poate cele mai importante și influente relații sunt cea cu liderul social-democrat sighetean Sorin Vlașin și cea familială, el fiind cumnatul șefului DNA al Biroului Teriorial Baia Mare, procurorul Ioan Ulici.

 

Profesional, cel mai notoriu dosar al său este cel referitor la frauda de la examenul de Bacalaureat din Sighetu Marmației. A jucat fotbal, la nivel de juniori, la CSȘ Sighetu Marmației, iar apoi la Tepro Iași și Mobila Iași. A activat și ca arbitru și a rămas pasionat de fotbal (este portar) și participă la competițiile organizate de celelalte barouri din țară și de peste hotare. Este căsătorit și are doi copii.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here