DEZIDERAT – Senator USR Dan Ivan: USR Maramureș participă la Construcția Schimbării pentru 2024!

0
452

POL DE DREAPTA. Delegații USR Maramureș au votat în unanimitate pentru un mandat acordat președintelui Cătălin Drulă și Biroului Național pentru constituirea unui pol de dreapta care să reprezinte alternativa la actuala coaliție a sarăciei și a furtului.

 

PSDNL duce România spre dezastru, dar prin votul dat la Congresul de sâmbătă de peste 90% din delegați, inclusiv cei de la USR Maramureș, ne-am asumat rolul de coagulator al forțelor liberale și democrate care aderă la cele 10 puncte enunțate de Cătălin Drulă.

 

O parte dintre ele fiind:

  • Egalitatea în faţa legii şi a Constituţiei;
  • Consolidarea democratică, reforma serviciilor secrete, întărirea independenţei justiţiei, educarea copiilor în spiritul unei societăţi deschise;
  • Libertatea individuală;
  • Menţinerea drumului euro-atlantic al României;
  • Responsabilitate bugetară: tăierea cheltuielilor inutile.

 

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here