DEMERS – USR Maramureș a înființat o nouă filială locală, în Călinești

0
533
Foto: USR Maramureș

FILIALĂ. Pe USR îi știți, nu? Ăia cu fără penali, cu panoul cu “România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” etc. – am făcut completările astea să n-avem dubii :). OK, subiectul fiind lămurit pentru toată lumea să consemnăm că sâmbătă (?!, că oamenii ăștia mai și lucrează și fac politică-n timpul lor liber), 23 februarie 2019, au înființat o nouă filială locală în Maramureș, în Călinești (comuna aia faină, condusă de matusalemicul Nemeș, primarul care le vinde apă menajeră cetățenilor pe post de apă potabilă și nimeni de la DSP nu-i face nimic).

 

Asta e a șaptea filială USR din Maramureș (urmează Vișeu de Jos și Șișești, luna viitoare, și apoi Baia Sprie, Ulmeni, Moisei și Seini). Cam asta a fost informația, completată cu numele președintelui ales al noii filiale: Beniamin Nemeș.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here