DESEMNARE – USR și-a stabilit candidatul președinția Consiliului Județean Maramureș: deputatul Vlad Duruș

0
587
Vlad Emanuel Duruș
Vlad Emanuel Duruș

CANDIDAT ALES. Deputatul Vlad Emanuel Duruș a fost desemnat candidatul USR la președinția Consiliului Județean Maramureș, fiind ales în cadrul Conferinței Județene a USR Maramureș, desfășurată în weekendul trecut. Duruș, de profesie avocat, l-a avut contracandidat pe președintele USR Copalnic Manastur, profesorul Grigore Dumitru Nechita.

 

Ce vrea să facă

 

Duruș a anunțat că vizează un Consiliu Județean transparent în decizii, că va promova măsuri pentru digitalizarea și debirocratizarea instituțiilor din subordinea administrației județene, pentru evaluarea seismică a clădirilor instituțiilor de învățământ, asigurarea transportului pentru elevi și deschiderea sălilor de sport și în afara orelor de curs.

 

Programul deputatului USR conține și măsuri privind maparea zonelor lipsite de alimentare cu apă, dezvoltarea infrastructurii rutiere (cu prioritate pe Valea Izei și Valea Ruscovei), audit financiar extern la SC Drumuri – Poduri Maramureș SA, dezvoltarea turismului prin colaborarea instituției administrative județene cu ambasadele României și Institutele Culturale Române, salvarea zonelor forestiere prin introducerea unei aplicații locale tip Inspectorul Pădurii (dacă aceasta nu va fi repusă în funcțiune la nivel național).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here