DECIZIE – Vor fi majorate prețurile biletelor și abonamentelor la meciurile de fotbal și handbal ale clubului Minaur

0
609

ABONAMENTE/BILETE MINAUR BAIA MARE. Clubul Sportiv Minaur Baia Mare, instituție publică în subordinea Consiliului Local Baia Mare (chiar dacă șefii clubului continuă să mistifice adevărul consemnând inclusiv pe pagina oficială că este “club de drept public apaținând Primăriei Baia Mare”), a înaintat forului deliberativ (reprezentanții orașului) propunerea pentru noile prețuri ale biletelor și abonamentelor la meciurile de pe teren propriu din sezonul 2022-2023.

 

Prețurile acestora au fost majorate (cu acceptul primarului Cătălin Cherecheș – nimic nu se întâmplă la Minaur fără girul edilului), conducătorii clubului motivând majorările prin performanțele celor trei echipe din sezonul trecut: fotbal, promovare în Liga a II-a, handbal masculin – locul 2 în Liga națională și finalistă în EHF European Cup (bine, directorul clubului a consemnat “medalia de argint în EHF European Handbal League”, pentru că nu știe exact în ce competiție a jucat echipa de pe urma căreia primește salariu), handbal feminin – locul 6 în Liga națională și locul 4 în EHF European Handbal League).

 

Minaur Baia Mare – fotbal:

• abonament (acces la meciurile disputate pe teren propriu în Liga a II-a și Cupa Romaniei): 150 lei;

• bilet (acces la respectivul meci de pe teren propriu din Liga a II-a sau Cupa României): 10 lei.

 

Minaur Baia Mare – handbal masculin:

• abonament (acces la meciurile disputate pe teren propriu în Liga națională și Cupa Romaniei): 200 lei;

bilet (acces la respectivul meci de pe teren propriu din Liga a II-a sau Cupa României): 20 lei;

• bilet cupe europene (acces la respectivul meci de pe teren propriu din  EHF European Handbal League): 30 lei.

 

Minaur Baia Mare – handbal feminin:

• abonament (acces la meciurile disputate pe teren propriu în Liga națională și Cupa Romaniei): 200 lei;

bilet (acces la respectivul meci de pe teren propriu din Liga a II-a sau Cupa României): 20 lei.

 

Facilități: acces gratuit la meciurile amicale; acces gratuit (nu se specifică dacă cu loc) al persoanelor cu dizabilități, copiilor, elevilor și persoanelor vârstnice peste 70 ani.

 

Subliniere: decizia finală asupra prețurilor biletelor și abonamentelor va fi luată în 29 iulie 2022 de Consiliul Local Baia Mare. Clubul Minaur este susținut financiar în proporție covârșitoare (95%) din banii orașului. Veniturile orașului sunt formate în procent de circa 50% din contribuțiile directe ale locuitorilor orașului și în procent de circa 45% din contribuțiile indirecte ale acestora.

 

* Colaj 2mnews pe baza foto @Minaur Baia Mare

 

Adrian TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here